Tudjuk, hogy csábító lehet egy olyan olcsó mosógépszerelő szakembert kihívni javítani, akinek az árai a béka segge alatt vannak. De mielőtt belemennék abba, hogy miért is a legolcsóbb mosógépszerelő lesz a legdrágább, azt had kérdezzem meg, hogy ugye ezt a mondást mindenki ismeri? “Olcsó húsnak híg a leve.” Ha ezt lefordítanánk mosógépszerelő nyelvre, valahogy így nézne ki: Olcsó mosógépszerelőnek silány a munkája.

Miért csak bosszúsága lesz, ha olcsó mosógépszerelő szakembert választ?

Tegye fel a kérdést magának! Miért dolgozik olcsón egy mosógépszerelő? Ha esetleg nem lenne ötlete, pontokba szedtük:

  1. Nagyon kevés a munkája, ezért nem érdekli, hogy mennyiért dolgozik, csak kapjon egy kis pénzt, mert ha nem, akkor éhen hal. Mire lehet ebből következtetni? Ön szerint, aki jó mosógépszerelő, annak van elég munkája? Hát persze, hogy van. Akinek nincs elég munkája, az nyilván kókler, megbízhatatlan, ezért még a régi ügyfelei sem ajánlják másoknak, így hirdetni nincs pénze, tehát nagyon kevés  a munkája.
  2. Feketén dolgozik. Nincs saját vállalkozása, nem tagja egy legális, tisztességes szerviznek (mint pl. a Mosógép Szaki /Rimer Szerviz/), így nem fizet semmiféle adót, járulékot. Ami egyébként törvénytelen. Ön megbízna egy törvénytelen olcsó mosógépszerelő “szakembert” (erős túlzással szakemberek ők csak).
  3. Saját magát sem értékeli. Ő is tisztában van vele, hogy a munkája szinte semmit sem ér, ezért nincs képe normális árat kérni érte. Aki nem hajlandó normális árat elkérni a munkájáért, annak nem is normális a munkája. Megint oda lyukadunk ki, hogy kókler olcsó mosógépszerelő az, aki ilyen árakon dolgozik. Most komolyan. 50 Ft-ért Ön szerint lehet normális kenyeret kapni. Persze, hogy nem. Mint, ahogy 2 000 Ft-ért se várjon el senki minőségi munkavégzést egy mosógépszerelőtől.

Rendben, de akkor mi alapján válasszunk mosógépszerelőt?

Mosógépszerelő választásakor ezek legyenek a fő szempontok:

  • Kint van-e a mosógépszerelő neve a honlapon?
  • Publikus-e a címe? (Egy tisztességes szerelő miért titkolná ezeket?)
  • Ad-e garanciát? (Ha nem, vajon miért? Biztos nem azért, mert olyan jól dolgozik.)
  • Számlaképes-e? (Ha nem, akkor ő bizony feketézik, ami régen rossz jel.)
  • Van-e kint a honlapon, ügyfél által írt vélemény róla?

Amennyiben nem olcsó és kókler mosógépszerelőt szeretne, hanem igazi szakembereket, igazi mosógépszerelőket, HÍVJON MINKET! 06 20 263 0191. Nálunk minden pont teljesül.